Indretningstip: Gør din boligindretning tidløs og klassisk med få enkle elementer

0

De fleste ønsker nok at kunne udstå sin boligindretning i lang tid, da det både er ressourcekrævende og dyrt at skulle ændre for meget i møbler og interiør. For at tilgodese dette bør du gøre dig nogle nøje overvejelser, når du indretter din bolig, som derved kan vise sig at være gavnligt for både dit budget samt din overordnede tilfredshed med din boligindretning.

Vælg nogle få nedtonede farver

Når det kommer til møbler, vægfarve og gulv bør du bestræbe dig på at holde dig til neutrale farver, som ikke larmer alt for meget, da nævnte elementer udgør en stor faktor for helhedsoplevelsen af rummene i din bolig. Hvis du personligt elsker farver og ønsker disse i forskellige udformninger i din boligindretning, kan du nemt få dette opfyldt ved at holde boligens interiør farverigt. Interiør er nemmere at udskifte og kan nemt mixes og matches på kryds og tværs, som du ønsker.

Ved at holde hovedelementerne i din boligindretning i forholdsvis neutrale farver får du altså derved chancen for at følge boligindretningens farver og trends uden at skulle være tvunget til at fjerne farven fra en hel væg, eller udskifte din sofa til en ny farve, som passer bedre til det interiør, du ønsker.

Komfortable og klassiske møbler

Enhver funktionel bolig indeholder uundgåeligt også møbler, som tjener sine formål i form af at være æstetiske, funktionelle eller en kombination af begge. Formålet med dine møbler bør være det første, du forholder dig til, når du står og skal købe nye møbler til din bolig. Hans J. Wegners ikoniske y stol er et godt eksempel på en stol, som både tjener et æstetisk og funktionel formål.

Med sin Y-formede ryg og dampbøjede top er stolen yderst komfortabel, og det kraftige håndflettede sæde sikrer stolen robusthed. Derudover er stolen særdeles unik i sit udtryk, og udbydes i en lang række af forskellige sædefarver og træsorter, så du har mulighed for at vælge den, som passer ind i dit hjem.

Y-stolen er klassisk eksempel på dansk design, når det er bedst. Stolens elegance og høje kvalitet forsikrer dig et siddemøbel, som du kan få glæde af i mange år, og som fungerer perfekt rundt om middagsbordet, men desuden også i hjørnet af stuen, hvor den kan få lov at tjene et mere æstetisk formål. Mulighederne er mange og afgøres i høj grad af, hvilke mål du har med din boligindretning.

DEL

Kommentarerne er lukket.