Havetip: Gode tips til at vælge det rette drivhus

0

spo

Er du boligejer, og har du adgang til egen have, så skal du bruge tid på at indrette haven, ligesom du bruger tid på at indrette boligen. I den anledning kan du overveje at købe et drivhus, da det på mange måder er fantastisk at have eget drivhus.

1. Gå efter et stort drivhus

Der er mange danske boligejere, som har svært ved at tage stilling til, hvor stort et drivhus de har brug for. Det er ikke desto mindre vigtigt, at man vælger den rette størrelse, da drivhusets størrelse har meget at sige.

Er din have stor, så bør du også købe et stort drivhus, så der kan blive plads til både planter, et par stole og et mindre bord. Det er nemlig muligt at indrette et kombineret dyrknings- og opholdsrum, hvis drivhuset er tilstrækkeligt stort.

2. Vælg en kompetent og kvalitetsbevidst forhandler

Køber du markedets billigste drivhus, så kan du ikke tillade dig at have tårnhøje forventninger, da der normalt er en naturlig sammenhæng mellem pris og kvalitet. Den kompetente og kvalitetsbevidste forhandler kan sælge dig dit drømmedrivhus, men hvilken forhandler skal jeg henvende mig til?

Hobbydrivhuse har i årevis forhandlet drivhuse, som er specialudviklet til det barske skandinaviske klima. Forhandleren tilbyder i øjeblikket fem produktserier, så der findes også én produktserie, som matcher dine behov.

3. Overvej om du vil købe et fritstående drivhus eller et vægdrivhus

Det er meget vigtigt at nævne, at der ikke kun findes ét type drivhus, da der findes både fritstående drivhuse og vægdrivhuse. Der er fordele og ulemper ved begge varianter, men du er nød til at tage stilling til, hvad du er mest til.

Fritstående drivhuse er fortsat de mest populære herhjemme, men det er ikke ensbetydende med, at det ikke kan betale sig at købe et vægdrivhus. Det klassiske vægdrivhus holder bedre på varmen end det fritstående drivhus, ligesom det generelt står mere stabilt takket være støtten fra husmuren.

DEL

Kommentarerne er lukket.