Havetip: Fjern ukrudt nemt og effektivt

0

spo

”Jeg nyder synet af ukrudt i min have”

Det har du med garanti aldrig hørt nogen sige før, da ethvert fornuftigt menneske vil afsky ukrudt og gøre sit bedste for at fjerne det. Det danske klima giver optimale betingelser for, at ukrudt dukker op i din have og formerer sig med høj fart. Har du endnu ikke fundet den rigtige strategi til at fjerne ukrudt, så kan du glæde dig over, at der er hjælp at hente.

Har du et ønske om at blive så lidt generet af ukrudtet som overhovedet muligt, så skal du gå i gang med at fjerne ukrudt tidligt på året. Du bør rent faktisk startede allerede i marts eller april.

Brug et effektivt ukrudtsmiddel

Der er mange mennesker, som eksperimenterer med hjemmelavet ukrudtsmiddel, men det har sjældent den ønskede effekt. Skal du være på den sikre side, så skal du købe færdiglavet ukrudtsmiddel med dokumenteret effekt.

Roundup er et ukrudtsmiddel, som med stor glæde bliver brugt i rigtig mange danske haver hvert eneste år. Vi har tilmed at gøre med ukrudtsmiddel, som bliver brugt af professionelle gartnere i hele verden, hvilket er et kvalitetsstempel i sig selv. Det er vigtigt at nævne, at det omtalte ukrudtsmiddel ikke må sprøjtes på græsplænen, da det vil kunne skade græsset

Brænd det væk

Investerer du i en ukrudtsbrænder, og / eller hyrer du en lokal gartner, så kan du få brændt ukrudtet væk. Det er relativt nemt at betjene en ukrudtsbrænder, men det er alligevel vigtigt, at du er meget forsigtig. Såfremt du skal kunne holde ukrudtet nede, rådes du til at bruge ukrudtsbrænderen flere gange om ugen.

Forsøg så vidt muligt ikke at komme i nærheden af tørt græs, stakit, hus eller skur. De mindste ukrudtsbrændere koster få hundrede kroner, så overvej om det ikke er en meget fin investering.

DEL

Kommentarerne er lukket.