Hårtip: Tips til at finde de perfekte hår extensions

0

Spo1

Langt, sundt hår har alle dage været eftertragtet af de fleste kvinder. Langt de fleste drømmer om noget langt og fyldigt hår, som sidder perfekt hver eneste dag. Men som de fleste andre ting, så er der tale om et ideal, som er umuligt at leve op til. Heldigvis findes der hår extensions, som kan hjælpe til, at du opnår din drøm om langt hår. Vi vil i denne artikel give dig nogle tips til at finde de rette hår extensions.

Find din rette hårfarve

Det er naturligvis altafgørende, at du finder nogle hår extensions, som matcher din hårfarve, eller som matcher din ønskede hårfarve. De fleste ønsker, at deres hår extensions skal være så usynlige som muligt, og derfor er det vitalt, at du vælger en farve, som passer til håret. Dermed kan du undgå, at dine extensions stikker ud fra resten af dit hår.

Overvej pris kontra kvalitet

Der er stor forskel på kvaliteten af hår extensions, og derfor er der selvfølgelig også stor prisforskel. Et godt tip er at vægte kvaliteten lidt højere end prisen, da de lidt dyrere extensions ofte giver dig et bedre resultat, som du vil blive gladere for på den lange bane.

Husk også at pleje dine extensions

Når du har købt dine hår extensions, er det vigtigt, at du plejer dem, ligesom du plejer dit eget hår, da de skal vedligeholdes. Du skal naturligvis ikke pleje dem lige så ofte som dit eget hår. Som tommelfingerregel vil det være fint at vaske dem hver anden uge. Det vil sikre den bedste holdbarhed for dine extensions.

DEL

Kommentarerne er lukket.