Håndværkertip: Dette skal enhver håndværker råde over

0

Lige nu er der i den grad mangel på håndværkere. Det gælder både tømrere, malere, elektrikere og mange flere. Derfor er det bestemt ikke en dårlig karrierevej at vælge. Har du ikke den store interesse i at være lønmodtager resten af dine dage, kan du overveje at starte din egen håndværkervirksomhed. At drive egen virksomhed er både sjovt og udfordrende, hvorfor du med garanti ikke vil komme til at mangle spænding i hverdagen.

Går din største drøm på at starte en håndværkervirksomhed og kunne leve af denne, så er du landet på den rigtige side. I dag vil vi nemlig præsentere dig for, hvad du skal investere i, hvis du skal kunne løse et væld af forskellige håndværkeropgaver. Man må som bekendt aldrig gå ned på udstyr. Dermed ikke sagt, at man behøves at købe sig fattig i udstyr.

En god og rummelig firmabil er en selvfølge

Du får mere end svært ved at undvære en firmabil, medmindre du udelukkende planlægger at løse håndværkeropgaver for folk i nabolaget. Vi ser dog ingen grund til at lade sig begrænse rent geografisk, hvorfor du selvfølgelig bør investere i en firmabil. Er budgettet i forvejen stramt, kan du overveje at leje eller lease en bil. Som regel kan man nøjes med at smide 2-3.000 kr. om måneden i leasingydelse. Dertil kommer udbetaling, brændstof, forsikring osv. Det er ikke billigt, men nødvendigt at råde over en firmabil.

Køb af maskiner og værktøj

At være en dygtig håndværker hjælper dig ikke ret langt, hvis du ikke er i besiddelse af de rette maskiner og det rette værktøj. Derfor bør du starte dine indkøb allerede i dag. Hos www.roliba.dk er det bl.a. muligt at købe følgende anbefalelsesværdige maskiner og værktøj:

  • Limpistoler og tilbehør
  • Hæftepistoler
  • Håndværktøj
  • Stikdåser

Roliba forhandler stort set alt inden for maskiner og værktøj til håndværkeren. Står du derfor og mangler noget nyt grej, som er let at anvende, og som byder på god holdbarhed, vil du gøre klogt i at besøge denne forhandler.

Da man som udgangspunkt kan trække alle indkøb af maskiner og værktøj fra i skat, er det vigtigt, at du ved bestilling indtaster dine virksomhedsoplysninger, så du kan få en gyldig faktura. Du kan blive meget klogere på, hvilke krav der stilles til fakturaer på myndighedens (skattemyndighedens) hjemmeside.

DEL

Kommentarerne er lukket.