Gourmettip: Mad ud af huset til festlige lejligheder

0

Skal du holde en større eller mindre fest, og vil du gerne byde dine gæster på en god bid mad, så behøves du ikke nødvendigvis være den fødte kok. I dag er der rig mulighed for at få bragt mad ud af huset –  også gourmet mad. Dette gourmettip skal selvfølgelig handle om, hvordan du kan få leveret kvalitetsmad direkte til din hoveddør.

Forkæl dine gæster med gourmet mad fra Frimann’s Gourmet

Frimann’s Gourmet er en af de virksomheder, der tilbyder levering af mad ud af huset. Der er tale om gourmet mad, som leveres til København og hele Sjælland. Frimann’s Gourmet er bl.a. kendt for at tilbyde mad ud af huset til København. Denne virksomhed kan hjælpe dig med følgende i forbindelse med din festlige lejlighed:

  • Levering af gourmet mad (udelukkende anvendt råvarer i højeste kvalitet)
  • Opdækning
  • Service og duge
  • Lokaler
  • Kokke
  • Servering

Du kan altså få hjælp til det hele – lige fra opdækning og service til levering af mad og servering. Således kan du trygt og roligt nyde festen med dine gæster. Er det en mulighed, der tiltaler dig, kan du frit vælge mellem de mange tilgængelige menuer. Der findes menuer til enhver lejlighed og en enhver årstid, så du kan også finde en passende menu til din kommende fest.

Som kunde kan du vælge mellem en af de menuer, der fremgår af hjemmesiden. Du kan også sammensætte din egen festmenu, hvis du har en række specifikke krav og ønsker til, hvad der skal serveres for dine gæster.

image006 (1)

DEL

Leave A Reply