Gavetip: De bedste gaveidéer til konfirmanden

0

Er du så heldig at være blevet inviteret til konfirmation, så kan du lige så godt begynde at forberede dig i god tid. Du forbereder dig til den festlige lejlighed ved at planlægge, hvilket tøj og sko du vil have på, på dagen. Derudover skal du sætte et par dage af til at skrive en tale, hvis du gerne vil sige et par rare ord til den glade konfirmand.

Foruden at planlægge dit outfit og evt. tale skal du også have købt en gave, da konfirmanden naturligvis skal forkæles på hans eller hendes store dag. Det er kutyme, at man medbringer en gave til denne type festivitas, men ingen siger, at gaven skal koste en formue. Leder du efter de bedste gaveidéer til konfirmanden? Så er du havnet det rigtige sted.

En oplevelsesgave er et sikkert valg

Det er korrekt, at man aldrig kan gå helt galt i byen ved at give penge i konfirmationsgave, men hvorfor ikke tænke lidt ud af boksen i stedet for at vælge den letteste løsning? De fleste konfirmander bliver glade for penge, men det er ikke en særlig personlig gave. Af følgende grund bør du skifte den traditionelle pengegave ud med en oplevelsesgave.

Sjove og mindeværdige oplevelser er populære hos både piger og drenge, hvorfor det er en pragtfuld gaveidé. Det kan varmt anbefales at købe et gavekort, som kan bruges på en valgfri oplevelse. Du har også mulighed for at købe et gavekort til en specifik oplevelse som ballonflyvning, helikoptertur, weekendophold eller noget helt fjerde. Besøg denne hjemmeside, hvis du vil blive klogere på mulighederne.

Den personlige gave slår aldrig fejl

Uanset om konfirmanden er en pige eller dreng, kan du være hundrede procent sikker på, at modtageren vil blive glad for en personlig gave. Der findes rigtig mange personlige gaveidéer. Find en håndfuld af disse idéer nedenfor:

  • Fotobog
  • Hjemmelavet smykke
  • T-shirt med eget tryk

Du kan sikkert komme på endnu flere idéer.

Den personlige gave behøves, i modsætning til gaveidéer som computere, rejser, tasker og møbler, ikke at koste en formue. Husk at det er tanken, som tæller og ikke gavens egentlige værdi.

En powerbank går rent ind hos enhver teenager

Skal du glæde en teenager, i denne anledning en konfirmand, så skal du købe en powerbank. Der er nemlig ikke ret mange unge mennesker, som kan undvære en powerbank, idet nutidens unge er rigtig glade for deres smartphones og tablets.

En powerbank koster normalt omkring 200-300 kr.

DEL

Kommentarerne er lukket.