Foreningstip: Derfor skal din forening arbejde med digital planlægning

0

Når en forening skal drives efter bedste evne, så er det helt essentielt, at man løbende formår at optimere nogle af de processer, som der optager meget værdifuld tid. Interne processer kan ofte optimeres markant, hvis ikke man tidligere har taget fat i disse.

Digital planlægning er et af de områder, som de seneste år har oplevet en enorm vækst. I takt med at den digitale udvikling går så stærkt, som vi ser i dag, så følger digital planlægning og mulighederne herunder med. Et ordentligt hjælpesystem, som der kan være med til at optimere arbejdet med vagtplanlægning i foreninger er ganske enkelt alfa og omega for, at man formår dels at skalere op og ned samt dels at lette livet for foreningslederne.

Brug tiden fornuftigt

Tidsspild er ikke noget, som man ønsker i hverken virksomheder, organisationer eller foreninger.

Derfor kigger de fleste ledere på, hvordan man kan spare mest muligt tid i dagligdagen. En af de processer, der er yderst tidskrævende ude i landets foreninger, er vagtplanlægning. Vi anbefaler derfor, at man i højere grad bevæger sig over i digital planlægning, da man her har nogle helt nye muligheder for at skalere. Denne investering vil helt sikkert kunne tjene sig selv hjem i form af tidsbesparelser.

Lad ikke den interne kommunikation blive en hæmsko

Med de nye muligheder for digital planlægning følger også nye muligheder for at optimere den interne kommunikation. I mange foreninger er kommunikationen ikke god nok, hvilket i værste fald kan medføre fatale fejl. Derfor kan der være god idé i at kigge efter et hjælpesystem, som går ind og optimerer på den interne kommunikation.

Har du et ønske om at forsøge dig med et hjælpesystem ude i en forening, så vil der ofte være mulighed for at få tildelt en gratis prøveperiode. Derved kan du hurtigt erfare, om det nye hjælpesystem er nyttigt i forhold til de problemer og udfordringer, som I står med til daglig. Som vi tidligere har nævnt, så kan der ofte være penge at spare i det lange løb, hvorfor man som foreningsleder bør overveje at takke ja tak til en gratis prøveperiode.

DEL

Kommentarerne er lukket.