Forbrugertip: Det skal du tænke over, før du svinger kreditkortet

0

Dette forbrugertip er henvendt til alle danske forbrugere, så du bør også læse med. Du kan i artiklen læse om, hvad du skal tænke over før du svinger kreditkortet. Du skal nemlig gøre dig nogle tanker og overvejelser, før du gennemfører et køb – enten i en butik eller på nettet.

Er varen pengene værd? – Kig efter forbrugertests

Det første du skal tænke over er, om varen er pengene værd? Det kan være rigtigt svært at vurdere på forhånd, hvis du ikke har en bekendt, der ejer den pågældende vare. Du kan kigge efter forbrugertests, hvis du er i tvivl om, hvorvidt varen er pengene værd.

I dag bliver stort set alle varer testet af forbrugerorganisationer – alt lige fra komfurer og projektorer til mobiltelefoner og hundefoder. Klik her, hvis du er på udkig efter nye og grundige forbrugertests.

Kan min økonomi bære det?

Det er aldrig en god idé at gå på shopping, hvis man ikke allerede har sikret sig, at der er penge nok til at dække de faste udgifter. Det er derfor, at du skal tænke over, om din økonomi kan bære det, så du ikke ender med at få en meget sur bankmand i røret.

Du kan få hjælp til finansieringen, hvis du ikke har flere penge på kontoen, men det er selvfølgelig ikke helt billigt. Det er dyrt at optage et lån, så overvej lige en ekstra gang, om det vil være smart.

Har jeg brug for varen?

Der er ingen grund til at bruge penge på en vare, som du reelt set ikke har brug for. Du skal altså stille skarpt på dine behov, så du ikke bruger mange penge på en vare, som du alligevel aldrig får brugt.

Det er kun dig, der kan vurdere, om du har brug for den vare, du har udset dig, da det er dine behov, det handler om. Du kan alligevel godt vælge at rådføre dig med en god ven eller et familiemedlem, hvis du er i tvivl.

DEL

Kommentarerne er lukket.