Firmatip: Skift tape, gaffatape og lim ud i din virksomhed

0

Gaffatape har taget verden med storm. Alle virksomheder især, synes det er uundværligt at have lige ved hånden. Men hvis du og din virksomhed vil være med til at skåne miljøet, bør I stærkt overveje at skifte ud på disse materialer. Hvis ikke de helt kan skiftes ud, bør der måske reduceres i brugen af det. Selvom man køber miljøvenlig emballage som er genanvendeligt, har det stadigvæk en CO2 aftryk. I kan for eksempel overveje at udskifte tape, gaffatape og lim ud med magneter. Men hvordan er det lige, at det fungerer? Det kan du blive klogere på her.

Handelsfaget er storforbruger, når det kommer til tape og lim

Det er et af disse fag, der bør skrue ned for lige præcis tape og lim. Dog kan det være svært at undvære. Men der findes andre alternativer, end hvad I er vant til, nemlig magneter. I stedet for at hænge små huskesedler og noter rundt omkring med tape, bør du bruge magneter. Du kan med stor fordel investere i en magnetisk tavle og bruge tavletusser. Så sparer du endda på papiret, hvilket også er skånsomt for miljøet.

Magneter anvendes til mere end tavler

Hvis din arbejdsplads anvender dørstopper, der er produceret i plastik, så er det ikke de mest miljørigtige dørstopper på markedet. Du kan med stor fordel, investere i de magnetiske, som er bedre for klimaet og miljøet. Hos Larko.dk finder du alt indenfor den magnetiske verden. Du kan få magneter i alle størrelser og former, med forskellige kræfter indbygget.

Sådan kan du bruge magneter på kontoret

Det findes mange forskellige magneter. De fleste anvender køleskabsmagneter. Men det er ikke kun der, magneter kan anvendes. Hvis du ikke kender til magnetbånd, bør du lære denne at kende. Det er en unik måde at hænge noter, huskesedler eller invitationer op til årets firmafester. Ved at anvende magneter, får du ikke ødelagt det der skal op at hænge, i form af huller. Det kommer heller ikke til at ligge og flyde rundt alle steder. Er dine ansatte, sat lidt rundt i kontorets bygning, bør hver medarbejder have sin egen magnet tavle. Herpå kan de skrive noter eller andre vigtige informationer, hvor det kan viskes ud efterfølgende. Hvis du skal markedsføre din forretning, bør du gøre det på magneter.

DEL

Kommentarerne er lukket.