Firmatip: Sådan indfrier man alles julegaveønsker i en virksomhed

0

Er det ved at være tid til, at medarbejderne skal have julegaver? Så er det vigtigt, at man husker på, at medarbejderne har egne præferencer og behov. Ønsker man derfor som chef at glæde alle ens underordnede, så bør man kigge nærmere på, hvordan man indfrier alles julegaveønsker i en virksomhed.

I denne artikel kommer vi med et par gode tips til, hvordan du kan sikre dig, at dine medarbejdere bliver glade for deres julegaver. Det er ekstremt vigtigt, at du som arbejdsgiver formår at glæde dine medarbejdere i forbindelse med højtider som jul, da det viser dem, at du sætter pris på deres indsats.

Lad medarbejderne vælge deres egen julegave

Det kan lyde både dyrt og upersonligt, men vi vil i det følgende forklare, hvordan dette kan lade sig gøre, uden at du som arbejdsgiver skal tage hul på virksomhedens sparegris.

Det er i dag muligt at give firmajulegaver hvor medarbejderen selv vælger, hvad det skal være. Et godt eksempel på denne løsning finder man hos GaveFabrikken. Herigennem kan medarbejderne nemlig selv vælge, hvad de gerne vil have i julegave.

Det kan være svært for dig at vide nøjagtigt, hvad den enkelte medarbejder ønsker sig. Derfor kan det være fristende blot at købe et par gode flasker vin til sine medarbejdere, men straks vil følgende spørgsmål rejse sig:

  • Smag er en subjektiv holdning – kan alle mon lide vinen?
  • Drikker alle i virksomheden mon alkohol? (tag højde for muslimer m.v.)

Derfor kan der være mange fordele i at lade medarbejderne vælge gaverne i stedet for at købe klassiske vingaver.

En samlet oplevelse til alle medarbejdere

Et helt andet, men godt, alternativ er at give en samlet gave. Har virksomheden eksempelvis gjort det ekstraordinært godt, så kan man overveje, om det ikke er på tide, at virksomhedens medarbejdere kommer ud på en rejse sammen.

Det er naturligvis ikke alle medarbejdere, som vil være lige begejstret for sådan en gave. Man kan ikke desto mindre se det som en investering i selve virksomheden, da rejser og oplevelser er med til at styrke de interne relationer. Mange virksomheder gør brug af sådanne ture til at opbygge et stærkere sammenhold medarbejderne imellem.

Hvis førnævnte skal gives som en julegave, så anbefaler vi, at man får inkorporeret noget forkælelse til medarbejderne. Det kunne eksempelvis være nogle gode middage, noget massage eller nogle aktiviteter, der vil kunne bringe et smil frem på medarbejdernes læber.

Mulighederne er mange, og derfor er det vigtigt, at du tænker en ekstra gang over, hvad lige præcis dine medarbejdere ville blive glade for at modtage som firmajulegave.

DEL

Kommentarerne er lukket.