Firmatip: 5 populære firmagaver

0

Har du som opgave at købe firmagaver til dine medarbejdere, så er det selvfølgelig ikke helt underordnet, hvilke firmagaver du ender med at købe. Det er nemlig langt fra alle gaver, der falder i lige god jord. Skal man få sine ansatte til at føle sig værdsatte, så vil en god og brugbar gave være på sin plads. Heldigvis er der rig mulighed for at købe firmagaver, som er tilegnet både mandlige- og kvindelige ansatte. I denne artikel bliver du præsenteret for 5 populære firmagaver.

firmagave

1. Luksus gavekort – Til over 100 butikker

Vil man være sikker på at tilfredsstille enhver medarbejder, så vil et luksus gavekort være en perfekt firmagave. Et luksus gavekort kan nemlig bruges til shopping i over 100 butikker og til diverse oplevelser. Herfra kan modtageren selv bestemme, om gavekortet skal bruges til indkøb af bøger, elektronik, hårde hvidevarer, tøj, boligtilbehør eller noget helt sjette. Mulighederne er mange, så der er ingen risiko for, at der er nogen, der vil blive skuffet.

2. Ølsmagning for den fødte ølentusiast

Skal dine medarbejdere forkæles med øl i lange baner, så vil et gavekort til ølsmagning være et sikkert hit. Der er typisk mulighed for at vælge mellem mange forskellige ølbarer og bryghuse, som er fordelt over hele landet. For den fødte ølentusiast vil dette være den perfekte gave, som helt sikkert vil blive taget godt imod. Selvom mænd er mest kendt for at drikke øl, så er der også rigtigt mange kvinder, der kan lide øl i mange forskellige afskygninger.

3. En tur i biografen

Uanset om man er mand eller kvinde – ung eller gammel, så vil en tur i biografen være et sikkert hit. Der er biografer i alle større danske byer, hvor man kan se premierefilm og nyde den fantastiske billed- og lydkvalitet. En biograftur er en glimrende måde, hvorpå man kan få et afbræk fra hverdagen, så man kan glemme sine mange pligter for en stund.

4. Spaophold til livsnyderen

Såfremt budgettet tillader det, så kan man også forkæle sine medarbejdere med spaophold. Et spaophold er en gave, som enhver livsnyder vil blive rigtig glad for. Der er typisk mulighed for at købe et gavekort, hvor den enkelte medarbejder kan bestemme, hvor og hvornår han / hun vil booke et spaophold.

5. En køretur i sportsvogn

Er dine medarbejdere til fart og spænding, så vil en køretur i en sportsvogn være et kæmpe hit. Det er f.eks. muligt at booke en køretur i en Ferrari eller Lamborghini, som er eksempler på nogle af de mest populære superbiler i øjeblikket. Varigheden af en køretur er typisk omkring 15 minutter, hvor man kører på landeveje eller motorveje.

spo

DEL

Leave A Reply