Printertip: Fire fantastiske tips til din printer

0

spo

Det er en realitet, at der bliver printet mindre end førhen, men det ændrer ikke på det faktum, at der fortsat er mange danskere, som ejer en printer.

Du kan i dette blogindlæg læse fire fantastiske tips til din printer, som højst sandsynligt kan spare dig for både tid, penge og besvær i hverdagen.

1. Brug din printer regelmæssigt

Din printer har bedst af at blive holdt i gang, hvorfor du bør bruge din printer regelmæssigt. Bruger du din printer jævnligt, så kan du få blækket til at række længere, og det er vel i din interesse? Printer du hver eneste dag, så har du ingen grund til at bekymre dig.

2. Udskriv kun de ønskede sider

Det gavner hverken økonomien eller miljøet at printe en masse sider, som man reelt set ikke har brug for. Du kan under det valgte tekstdokument selv bestemme, hvilke sider du vil printe. Du kan f.eks. angive, at du kun vil printe de første fem sider i dokumentet. Du kan således spare penge på blækpatroner.

3. Betal ikke overpris for blækpatroner

Der er ingen grund til at betale overpris for blækpatroner, når der er mulighed for at købe billige blækpatroner på nettet. Loyalitetsrabat kan evt. spare dig for ekstra mange penge, da du ved at købe et større parti blækpatroner kan reducere dine omkostninger på sigt. De billige blækpatroner er oftest lige så gode som de dyre blækpatroner.

4. Reparér frem for at smide ud

Den klassiske printer har desværre ikke en ubegrænset levetid, men hvem siger, at du skal smide din printer ud, hvis den ikke virker? Du bør som minimum undersøge, om printeren kan repareres, da det trods alt er billigere at reparere end at købe nyt.

Det er ikke alle printere, som kan reddes, men det er værd at undersøge muligheden, hvorfor du bør tage kontakt til en kompetent reparatør.

DEL

Kommentarerne er lukket.