Festtip: Den store bryllupsdag

0

Hvert år bliver over tredive tusind par viet. Antallet er steget siden 2013, men hvad skal der egentlig til for, at dit bryllup bliver uforglemmeligt?

Kirkeklokkerne ringer ind. Du går op langs kirkegulvet. Alle øjne er rettet mod dig, og du kan mærke en spænding i maven. Hele vejen op mod alteret holder du øjenkontakt med én person. Denne ene person, der får dig til at føle en helt speciel følelse. Du er forelsket, og lige om lidt kan du kalde dig hans hustru. I kirken er jeres familier, venner og bekendte mødt op for at overvære det vigtigste ”Ja”, som du nogensinde har sagt. En accept til at skulle leve resten af dit liv med gommen, der står og sender et stort bredt smil ned mod dig. I medgang og i modgang. Det er din helt store dag. Det er din bryllupsdag. Men hvordan har du sikret dig, at bryllupsfesten efter vielsesceremonien bliver perfekt?

Mad er vejen til hjertet

Bryllupsdagen er én af de dage, du aldrig vil glemme. Den er et uforglemmeligt minde, der vil leve i din hukommelse resten af livet. Det er dagen, hvor du siger ja til at dele resten af livet med en anden person. Og det skal fejres med en stor bryllupsfest sammen med alle dine kæreste. Men inden dansegulvet får en masse dansende gæster trampende på sig, så skal vielsen fejres med taler, sange og ikke mindst god mad.

Det er naturligvis en kæmpe opgave at skulle stå i køkkenet og lave mad til alle gæsterne. Derfor er det en naturlig ting at benytte catering til bryllup. Det er din helt store dag, men også dine forældres. Dine forældre er stolte og glade. En glædesdag, der ikke skal ødelægges ved at stå i køkkenet. Så derfor er det vigtigt, at du får sørget for at kontakte en kok, som du stoler på, at han eller hun har egenskaberne til at lave en bryllupsmiddag, som hverken dig eller dine gæster vil glemme. Det er muligheden for at få serveret en lækkert anrettet menu, der lever op til den madlavning, som du sætter allerhøjst pris på. Så vær ude i god tid mht. at hyre det helt rigtige cateringfirma.

Et sted til perfektion

Når du sidder og ser amerikanske film, der handler om bryllupper som opvarmning til dit eget, lægger de ikke skjul på, at lokationen er noget af det vigtigste. Det er ofte konflikten i film, at det er svært at finde det helt rigtige sted til den rigtige pris og ikke mindst, at det er ledigt. Der vies hvert år omkring 30.000 danske par i kirken, og derfor er det ingen hemmelighed, at der kan være rift om de forskellige selskabslokaler, der egner sig perfekt til et bryllup.

Det er et af de vigtigste momenter i hele dit liv, og derfor skal du kunne se den perfekte fest for dig, når du ser på lokalet. Der skal være plads til en stor festmiddag efterfulgt af en stor bryllupsfest. Der skal spises, tales, synges og danses. Derfor gør du godt i at være hurtigt ude, når I skal booke stedet, der skal gøre din bryllupsfest til en perfekt fejring af din store dag.

Iskolde drinks i baren

Vi danskere er glade for kolde drinks, øl og andre drikkevarer, når vi skal fejre hinanden. Det gælder hundrede procent også dine gæster. Du kan ikke holde en stor bryllupsfest uden at have en bar med kolde drikkevarer. Normalt siger man, at vejen til at åbne folk op er en varm drik i hånden. Men når det gælder en stor fest, som den du står overfor, så er det altså en kold drik, vi snakker om. Fulde gæster har det sjovt og holder humøret højt til sent ud på natten. Så gør dig den tjeneste at sørg for, at din bar og bartenderen bag har en masse is til de mange drinks, der skal langes over disken. Det kan du blandt andet sørge for ved at besøge hjemmesiden Istilfest.dk.

Når du har styr på maden, stedet og baren, er det ellers bare med at nyde din store dag. Alt den forberedelse, som dig og din kommende mand har gjort jer frem mod bryllupsdagen, er givet godt ud, når først du har sagt ja i kirken.

DEL

Kommentarerne er lukket.