Festtip: Lej telt til fest

0

Skal du snart holde en fest, som du ønsker, skal være uforglemmelig for både dig og dine gæster? Så er du sikkert allerede nu i fuld gang med planlægningen. En stor fest kan være svær at planlægge, og skal der komme mange gæster, så ligger det ikke nødvendigvis lige til højrebenet, hvor festen skal afholdes henne. Det er de færreste danskere, der har plads til mange gæster i egen bolig, og man må derfor søge efter alternativer.

I dagens tip til fest slår vi et slag for, at man overvejer, om ikke leje af telt til fest kunne være et bud på, hvordan man får plads til alle sine mange gæster. I et telt er der relativt få ting, der kan gå i stykker, og du vælger endvidere selv, hvor meget plads, der skal være. Ved du derfor, at I skal være over 100 gæster, så kan du regne ud, hvor stort et telt, du skal bruge.

Teltudlejning behøver ikke at være dyrt

Der findes i dag udlejningsfirmaer i hele Danmark, som glædeligt kommer og sætter et telt til fest op for dig – og det behøver ikke engang at være dyrt! Du kan ofte leje teltet i et par dage, og din investering bliver derfor typisk markant mindre, end hvis du skulle ud og leje et selskabslokale. Selskabslokaler kan endvidere være svære at få fat på, da der ofte er rift om dem.

Ønsker du at blive klogere på priserne for teltudlejning, så kan du blot søge efter det på Google, og du vil herefter straks få priser fra forskellige udlejningsfirmaer. Du kan også vælge at kontakte dem med dine behov, så de kan vende retur til dig med en god pris på leje af telt til fest.

Vær opmærksom på gebyret for både opsætning og nedtagning af festteltet

Når du lejer et festtelt, så skal du være meget opmærksom på, om opsætning og nedtagning af teltet er inkluderet i prisen. Ofte er det en ekstra service, som du skal tilkøbe.

Der er mange fordele ved at tilkøbe det, hvor den største ulempe naturligvis er den investering, det koster ekstra. Omvendt kan det være rart for dig at vide, at det bliver gjort ordentligt, og at det endvidere ikke bliver en hovedpine for dig hverken inden eller efter festen.

Når du forespørger priser på telt til fest, så kan du med fordele understrege, at du ønsker prisen inklusiv både opsætning og nedtagning.

Husk at tilkøbe lidt ekstra sjov til festen

De fleste udlejningsfirmaer udlejer også popcornmaskiner, jukebox og andre sjove ting. Skal du gøre lidt ekstra ud af din fest, så kan du overveje, om du vil investere i sådanne ting. Du kan ofte få det til en fordelagtig pris, hvis du allerede lejer et telt til din fest.

Vi ønsker dig herfra Handeltips.dk en rigtig god fest!

DEL

Kommentarerne er lukket.