Festtip: Lej service til din kommende fest

0

Skal du holde en fest, skal du selvfølgelig have planlagt festen ned til mindste detalje. Der er rigtigt mange ting, man skal have styr på, før man kan byde gæster velkommen til en festlig sammenkomst. Der skal ikke blot styr på borddækning, madlavning og festlege. Du skal også gøre dig tanker om service, som er endnu en vigtig faktor.

Benyt dig af serviceudlejning for at spare penge og besvær

Forventer du at invitere mange gæster til din fest, vil du med al sandsynlighed indse, at du ikke har service nok til alle personer. Det er en udfordring, som du må nødt til at forholde dig til, da servicen selvfølgelig skal være ens og moderne. Tillader budgettet det, kan du i princippet købe et stort parti service, men er det nødvendigt? Går du ud og storshopper service, vil du stå tilbage med en masse overskydende service, som du måske ikke får brugt igen.

Vil du gerne spare penge og besvær, så benytter du dig af serviceudlejning. Der tilbydes udlejning af service i de fleste store og mellemstore byer. Dansk Eventservice ApS / Lejfesttelt.dk er et eksempel på en virksomhed, der har specialiseret sig i serviceudlejning i København. Du kan leje stort set alle former for service – lige fra tallerkner, bestik og glas til lysestager, fade og brødkurve. Lej det her, hvis du har fundet ud af, at du kommer til at mangle service til din store fest.

Der er mulighed for at leje service til enhver festlig lejlighed. Hvad end du skal fejre konfirmation, bryllup, jubilæum eller noget helt fjerde, så lej service til den særlige anledning. Det er både nemt og billigt at gøre brug af service udlejning, hvor du kan afgive en bestilling på nettet.

spo

DEL

Leave A Reply