Ferietip: Cykelferie i udlandet – Det skal du have købt

0

spo

Det kræver sin mand at planlægge den perfekte cykelferie i udlandet, men planlægningsfasen skal selvfølgelig ikke gøres mere kompliceret end som så. Skal det blive en vellykket ferie i cyklens tegn, så skal udstyret være på plads. Mangler du stadig at få købt det vigtigste udstyr, så læs med her.

En god cykelholder

Skal du på cykelferie i udlandet, så bør du medbringe din egen cykel, så du ikke skal bruge penge på køb eller leje af cykel i udlandet. Vælger du at planlægge en kør-selv-ferie, så skal du have fat i en praktisk cykelholder, så du er sikret nem og sikker transport af din elskede cykel.

Den ideelle cykelholder er nem at montere, ligesom den gerne skal byde på en vis stabilitet og sikkerhed. Du kan spare penge ved at sammenligne nogle af de mange cykelholdere på det danske marked, da den billigste cykelholder ikke nødvendigvis er den bedste. Thule er helt sikkert den mest populære producent af cykelholdere, men der findes også andre mærker, såsom Atera, Saris og BuzzBee.

Det basale reparationsgrej

Du har været ualmindelig heldig, hvis du aldrig har punkteret eller på anden vis har oplevet, at din cykel er gået i stykker under en cykeltur. Er uheldet ude, så vil det være en fordel, hvis du har det mest basale reparationsgrej lige ved hånden. Det er i den anledning yderst nyttigt at medbringe følgende:

  • Lappegrej
  • Dækjern
  • Cykelpumpe
  • Værktøj til gear, bremser, skruer m.v.
  • Smørolie
  • Plastikhandsker
  • Ekstra slanger

Du kan selvsagt ikke finde plads til det hele i din saddeltaske, hvorfor det vil være fornuftigt også at medbringe en lille og let rygsæk på cykelturene i udlandet.

Er du cyklet halvt op af et højt bjerg, og opdager du pludselig, at du er punkteret, så vil det være hensigtsmæssigt, hvis du kan udskifte den punkterede slange med det samme. Du kan evt. øve dig hjemmefra, hvis du ikke har prøvet at skifte en cykelslange før.

DEL

Kommentarerne er lukket.