Erhvervstip: Start din egen virksomhed inden for kosmetik

0

Dagens erhvervstip går ud til dig, som altid har drømt om at starte din egen virksomhed. Det er en realitet, at der er mange danskere, som går rundt med en iværksætterdrøm i maven uden at få gjort noget ved den. Du har nu rig mulighed for at skille dig ud fra mængden ved at udleve din store drøm om at starte egen virksomhed.

Step 1 – Idégenerering og udarbejdelse af forretningsplan

Selvom du ikke nødvendigvis er det mest strukturerede menneske i verden, så bør du bruge tid på idégenerering og udarbejde af forretningsplan, så du kan komme godt fra start. Det er langt fra alle iværksættere, som vælger at udarbejde en komplet forretningsplan, så du skal ikke føle dig tvunget til det, men du bør overveje, om det ikke er en god idé at få det gjort.

En god forretningsplan skal som minimum indeholde afsnit om idégrundlag, team, branche, økonomi samt styrker og udfordringer.

Step 2 – Indkøb af produkter og leje af lokaler

Starter du egen virksomhed inden for kosmetik, så skal du ud og købe en masse varer, som du kan sælge videre. Du bør dog i første omgang overveje, om du vil drive en fysisk butik og / eller en webshop.

Ydermere skal du have investeret i kosmetik emballage, da den rigtige emballage i henhold til kvalitet og image er vigtigere, end du umiddelbart forestiller dig.

Du skal som ny virksomhedsejer også overveje, om du har brug for at leje lokaler til din virksomhed – f.eks. kontor og lager. Du kan i princippet også vælge at drive virksomhed fra dit eget hjem, men det kan hurtigt gå hen og blive en rodet affære.

Step 3 – Salg og markedsføring

Har du fået styr på både produkter, lokaler og andre praktiske ting, så har du allerede taget et vigtigt skridt på vejen. Det er nu, at du skal gøre dig tanker om salg og markedsføring, så du kan øge både kendskabsgrad og omsætning i din nye virksomhed.

Du kan evt. hyre et professionelt markedsføringsbureau, hvis markedsføring ikke er din stærke side.

spo

DEL

Kommentarerne er lukket.