Erhvervstip: Outsourcing af metalbearbejdning er en god idé

0

spo

Det er ikke alle arbejdsopgaver, der kan udføres internt i en virksomhed, hvorfor det er heldigt, at outsourcing er en mulighed i langt de fleste tilfælde.

Professionel metalbearbejdning er noget af det, som mange virksomheder vælger at outsource. Det er nemlig de færreste virksomheder, der har kompetencerne eller maskinerne til at bearbejde metal.

Samarbejd med en erfaren totalleverandør

ECM Industries A/S er en totalleverandør med speciale i metalbearbejdning, som du med fordel kan samarbejde med, hvis du leder efter en dygtig totalleverandør. Virksomheden har eksisteret siden 1977, hvorfor du kan være helt sikker på, at de har styr på, hvad de foretager sig.

Den erfarne totalleverandør har i årtier udviklet og fremstillet industrielle metalløsninger i samarbejde med en håndfuld kompetente underleverandører. Foruden professionelle metalløsninger kan du også forvente, at du kan få al den rådgivning og sparring, som du føler behov for. Det er desuden relevant at kende til virksomhedens vigtigste værdier bestående af fleksibilitet, professionalisme, kreativ sparring og socialt ansvar.

ECM Industries A/S beskæftiger dygtige industriteknikere og klejnsmede, som glædeligt vil føre dine idéer ud i livet. Din totalleverandør er selvfølgelig certificeret og kan levere følgende standarder:

  • DS/EN ISO 9001:2008
  • DS/EN ISO 3834-2:2005 inden for materialegruppe 1.2-8.1-23.1
  • DS/EN 1090-1 +A1:2012 til og med EXC 4
  • DS/EN 1090-2,-3 +A1:2011 til og med EXC 4

Find den rette samarbejdspartner og sov godt om natten

Driver du en industrivirksomhed, så er det alfa omega, at du kun samarbejder med virksomheder, der kan matche dine krav til kvalitet, leveringstid og pris. Det er vel at bemærke afgørende at finde den rigtige samarbejdspartner, uanset om du vil outsource metalbearbejdning, markedsføring eller bogføring.

Finder du den rette samarbejdspartner til at varetage de opgaver, som vedrører metalbearbejdning på den ene eller anden måde, så kan du sove trygt og godt om natten. Føler du dig ikke tryg ved din nuværende samarbejdspartner, så bør du gå på udkig efter en ny.

DEL

Kommentarerne er lukket.