Erhvervstip: Lej en kopimaskine

0

I dag stiller virksomheder tårnhøje krav til deres leverandør af printere og kopimaskiner. For en håndfuld år siden var det meget normalt at lease printere i en årrække, hvor man typisk var bundet af en leasingkontrakt i 5-7 år. Sådan foregår det ikke længere, da virksomhederne ikke har interessere i at blive bundet af en ugennemsigtig kontrakt. Ydermere har vi ingen interesse i at blive ruineret af en masse gebyrer – servicegebyr, administrationsgebyr, fragtgebyr m.v.

Vi lejer printere og kopimaskiner frem for at lease

Repræsenterer du en større eller mindre virksomhed, og søger du nye printere og kopimaskiner, vil du højst sandsynligt være tilbøjelig til at leje frem for at lease. Det er ikke længere særligt attraktivt at indgå en leasingaftale, hvilket der er flere grunde til. I vores moderne tidsalder bliver vi præsenteret for nye og moderne leverandører, som formår at tænke nyt og innovativt.

PrinterGuys er en af de leverandører, der formår at tænke nyt. Leverandøren byder bl.a på følgende fordele:

  • Udlejning af kopimaskiner på fair vilkår
  • Nul opsigelsesvarsel
  • Nul bindingstid

Måden som vi tænker kopimaskiner på vil ændre sig i fremtiden, hvilket vi lige så godt kan forberede os på med det samme. Vi vil opleve, at der er mange kopimaskineleverandører, der lige så stille vil uddø. I stedet for at foretage køb af dyre kopimaskiner, vil vi benytte os af de tilgængelige lejemuligheder.

spo

DEL

Leave A Reply