Erhvervstip: Klæd dine ansatte godt på

0

Spo1

Firmatøj kan medvirke til at skabe en stærk virksomhedskultur, og herigennem kan det bidrage til at skabe en større sammenhørighed på arbejdspladsen. Derfor er det vigtigt, at du klæder dine ansatte godt på. Tøjproduktion kan være en kompliceret affære, og der er flere ting, du skal tage højde for, når du skal finde det rette firmatøj.

Tøjet skal passe til arbejdsopgaverne

Det er naturligvis vigtigt, at du er opmærksom på, hvilke arbejdsopgaver dine medarbejdere udfører. Hvis arbejdet indebærer en stor mængde fysisk arbejde, hvor man bliver beskidt, så er det vigtigt, at du vælger arbejdstøj, der kan holde til det. Samtidig er det vigtigt, at du vælger tøj i mørke nuancer.

Gå efter noget komfortabelt

Det er vigtigt, at komforten er høj, da det øger medarbejdernes lyst til at bære tøjet. Det spiller naturligvis en central rolle, da det er vigtigt, at medarbejderne er glade for deres arbejdstøj. Du skal huske at være specifik over for den virksomhed, der står for selve produktionen af tøjet, så de kan levere lige netop det firmatøj, som du ønsker. Du kan læse mere om produktion af tøj til firmabrug online.

Tag højde for virksomhedens brand

Virksomhedens kultur og brand kommer blandt andet til udtryk gennem medarbejdernes tøj. Derfor skal du vælge noget tøj, der passer til virksomhedens brand. Ønsker du eksempelvis, at virksomheden skal udstråle professionalisme og elegance, kan du med fordel få produceret skjorter til dine medarbejdere. Er det derimod mere vigtigt, at din virksomhed udstråler, at der er tale om en afslappet, men hårdtarbejdende virksomhed, kan du i stedet gå efter t-shirts og andre mere komfortable beklædningsgenstande.

DEL

Kommentarerne er lukket.