Boligtip: Tips til at peppe stuen op på en hyggelig og fed måde

0

Sponsoreret artikel

Sidder du og tænker på, at dit sofaområde ser lidt kedeligt og trist ud? Måske det trænger til at blive peppet lidt op. Der er flere måder, hvorpå man kan peppe sofaområdet op. Det kræver dog, at man investerer i noget nyt, så man får skabt et nyt og friskt look i stuen. Nogle af de ting, man kan ændre på for at få sofaområdet til at se mere moderne ud er som følger:

  • Køb et tæppe til at have liggende under sofabordet
  • Køb nye pyntepuder og diverse
  • Køb ny belysning
  • Køb nye møbler

Nye puder, pynt og tæppe

De billigste ting at ændre på og udskifte er naturligvis tilbehøret. Et nyt tæppe under sofabordet kan gøre en hel del ved det samlede indtryk. Køb eventuelt et tykt og fluffy tæppe, der puster til hyggen. Dertil kan man vælge matchende puder og et matchende vattæppe, der kan ligge i sofaen. Går man efter den ultimative hygge, så er lammeskind og stearinlys også spændende indslag.

Belysningen har stor indflydelse på stemningen

Belysningen er generelt noget af det, der har allermest indflydelse på stemningen. Det blå lys gør rummet stort, men koldt. Det gule lys gør rummet varmt og hyggeligt. Man kan få nogle fede design lamper, der spreder den ultimative hyggestemning i og omkring sofaområdet. For eksempel er retro lamper meget populære i øjeblikket. De er mere hyggelige end de gængse, simple lamper. Kunne en lampe i retrostil mon være noget for dig? Alternativt kan du kigge på nogle af markedets øvrige lamper.

Nye møbler i sofaområdet

Vil man gå hele vejen, så kan man skifte sofa, sofabord og TV bord ud. Når man sidder i sofaen, så er det naturligvis selve TV bordet, man ligger mest mærke til. Det kan derfor være her, at man skal ligge størst vægt på at få valgt det helt rigtige. Se mere her, hvis du er på udkig efter et moderne TV bord af høj kvalitet.

Et TV bord i den lidt dyrere ende får hele sofaområdet til at se meget mere luksuriøst ud. Det er selvfølgelig forskelligt, om man er til det hvide og simple, eller man er til mere iøjnefaldende farver. Går man efter det hvide, så kan det være en fordel at gå efter noget, hvor der bliver suppleret med andre farver. Det kan eksempelvis være betongrå, som også er blevet meget populært blandt danskerne. Ellers er det generelt set de lidt varmere farver og træsorter, der indbyder til mest hygge.

DEL

Kommentarerne er lukket.