Boligtip: Riv det gamle hus ned og byg et nyt

0

Hvornår kan det betale sig at rive et hus ned? Hvad koster en komplet nedrivning? Hvilket nedrivningsfirma er det bedste? Det er nogle af de spørgsmål, vi vil give dig svar på i denne guide.

Hvorfor rive det ned?

Det er ikke muligt at sige noget generelt om, hvorvidt det bedst kan betale sig at renovere et hus, eller om det rent økonomisk giver bedre mening at rive det ned med henblik på at bygge et nyt.

Det afhænger nemlig af, hvor omfattende en renovering man skal i gang med for at opnå det ønskede resultat. I visse tilfælde er renovering dyrere end nedrivning og nybyg. Derfor bør man gøre sig nogle grundige overvejelser og undersøge tingene til bunds, før man træffer et valg.

Hvad koster det at få revet et hus ned?

Søger du på pris for nedrivning af hus via en søgemaskine, skal du forberede dig på at blive præsenteret for vidt forskellige svar. Prisen kan nemlig variere markant fra opgave til opgave.

Om du har et lavt eller højt budget, bør du altid indhente flere tilbud, når du skal have udført en nedrivningsopgave eller en anden byggeopgave. Det er nemlig ikke alle nedrivningsfirmaer, som er lige konkurrencedygtige.

Priseksempel: Det koster typisk omkring 80-100.000 kr. at få revet et 150 kvadratmeter stort hus ned. Prisen afhænger dog ikke kun af størrelsen, men også af en række andre faktorer.

Hvilket nedrivningsfirma er det bedste?

Ifølge proff.dk har 611 danske virksomheder specialiseret sig i at udføre nedrivningsarbejde. Du kan altså i princippet indhente tilbud fra over 600 virksomheder. Når du kan vælge mellem så mange, skal du ikke nødvendigvis hyre det lokale nedrivningsfirma, hvis de hverken er billigst eller bedst

Proff.dk svarer ikke på, hvilket nedrivningsfirma der er det bedste, hvorfor du selv skal søge svar på dette. Tag med fordel højde for faktorer som pris, antal års erfaring og referencer, når du indhenter tilbud på nedrivningsarbejde.

DEL

Kommentarerne er lukket.