Boligtip: Hvornår er det en god idé at investere i nye vinduer?

0

Spo1

’Skal jeg renovere mine gamle vinduer eller investere i nye?’

Rigtig mange boligejere søger lige nu svar på ovenstående spørgsmål. Det kan for den gennemsnitlige boligejer være meget svært at gennemskue, hvilken løsning der er den mest gunstige af disse. Af denne grund er det sund fornuft at søge professionel hjælp.

Dine vinduer er utætte

Er dine nuværende vinduer utætte, er det ikke så mærkeligt, at din varmeregning bare stiger og stiger. Det er nemlig umuligt at holde varmen inde, hvis vinduerne er utætte. De pludseligt opståede utætheder går ikke kun ud over varmeregningen, men også indeklimaet. Derfor bør man udskifte vinduerne ved første mulige lejlighed. Få evt. en fagperson til at vurdere, om det rent økonomisk kan betale sig at renovere vinduerne, eller om det bedre kan betale sig at købe nye. I enkelte tilfælde kan en renovering være alt, hvad der skal til.

Er du kommet frem til, at det er bedst at udskifte dine gamle vinduer med nogle nye, så kan du købe billige vinduer af høj kvalitet på nettet. Der forhandles vinduer til ethvert behov online.

Dine vinduer skal males konstant

Trænger dine vinduer konstant til ny maling, så kan det meget vel skyldes, at der er fugt i træet. Det forholder sig nemlig sådan, at fugt forhindrer maling i at blive siddende på træ. Det forklarer, hvorfor du så ofte skal male dine vinduer.

Det er mere end svært at komme fugt til livs, hvorfor det i de fleste tilfælde er smartest at købe nye vinduer. Det er ganske vist en bekostelig investering, men husk på, at du kommer til at spare mange penge på vinduesmaling. Dermed kan det ende med at blive en rigtig fin investering på sigt.

Nye vinduer er en god investering for rigtig mange boligejeres vedkommende. Det er ikke mindst en god investering for dem, som bor i en ældre bolig med ældre vinduer.

DEL

Kommentarerne er lukket.