Boligtip: Beskriv din drømmebolig og hjælp dit byggefirma

0

spo

Selvom du i årevis har drømt om at bygge nyt hus, så er det ikke sikkert, at dine drømme har været konkrete. Du ønsker højst sandsynligt at bygge et flot og rummeligt hus, men hvilke krav og ønsker har du ellers? Det er strengt nødvendigt at være detaljeorienteret, når det handler om nybyg, da alt bør tænkes ned i detaljer.

Det vil muligvis komme bag på dig, hvor svært det rent faktisk er at beskrive drømmeboligen, da du vil blive tvunget til at tage stilling til mange faktorer. Føler du dig udfordret, så skal du læse denne guide.

Brug en tjekliste

Hyrer du et byggefirma, så bliver du bedt om at fortælle om alle dine krav, ønsker, behov og forventninger. Det kan i sig selv være en tidskrævende proces, da der skal snakkes om mange forskellige ting.

Vil du gerne forberede dig godt, så kan du bruge en tjekliste til at klarlægge dine krav og behov. Du kan i første omgang tage stilling til følgende:

  • Beliggenhed (hvor skal dit kommende hus opføres?)
  • Størrelse (hvor stort skal huset være?)
  • Stil (hvilken boligstil er du til?)
  • Grund (skal der være plads til at anlægge have og terrasse?)
  • Valg af materialer (vægge, vinduer, døre, gulve m.v.)
  • Udformning (et eller flere plan? skal der være kælder?)

Det skal for en god ordens skyld nævnes, at ovenstående tjekliste ikke er komplet, da der også er mange andre faktorer, der er værd at tage højde for. Du skal dog starte et sted, så vi anbefaler dig at svare på ovenstående spørgsmål, før du mødes med din byggerådgiver.

Er du klar til at blive boligejer, så byg hus i samarbejde med Ide-Huse A/S, som siden 1975 har opført mange hundrede typehuse, sommerhuse, etagebyggerier, arkitekttegnede huse og meget andet. Det omtalte byggefirma beskæftiger i dag 60 medarbejdere bestående af både projektudviklere, håndværkere, bygningskonstruktører og arkitekter.

Læs mere her: https://www.ide-huse.dk/

DEL

Kommentarerne er lukket.