Børnetøjstip: Forkæl dit barn med tøj fra Wheat

0

Det er ikke muligt at pege på ét brand, der er det bedste, når man taler om børnetøj. Der er en række brands, der bliver nævnt af stolt set alle danske forældre. Wheat betragtes som et af de bedste brands, og det er måske også dit favoritbrand. Trænger dit barn til at blive forkælet, kan du købe tøj fra Wheat, hvor du kan vælge mellem en verden af styles. Vi er bevidste om, at det ikke er alle forbrugere, der kender til Wheat, så vi kommer selvfølgelig med en kort introduktion til brandet.

Hvad skal jeg vide om Wheat?

Du skal først og fremmest vide, at Wheat er et dansk brand. Virksomheden blev grundlagt af Charlotte & Peter Galsgaard i 2002. Charlotte har – som mor til tre – efterhånden fundet ud af, hvilke krav der stilles til børnetøj. Hun valgte at tage sagen i egen hånd ved at etablere en virksomhed, som leverer praktisk børnetøj til en lang række markeder.

Børnetøj fra Wheat er designet og udviklet på børns præmisser. De vigtigste nøgleord er komfort, bevægelsesfrihed og justeringsmuligheder, som beskriver det meste af tøjet fra producenten. Høj kvalitet og flotte designs er selvfølgelig også noget af det, der er værd at nævne.

wheat-boernetoej

Wheat – Børnetøj til enhver årstid

Wheat designer og udvikler børnetøj til enhver årstid. Du finder tøj fra str. 56 og op til str. 146. Således er tøjet henvendt til både babyer og større børn. Skal du købe børnetøj til sommer eller forår, kan du bl.a. købe heldragter, t-shirts, shorts, leggings og kjoler, som er en fast del af sortimentet.

Er du på udkig efter børnetøj til efterår eller vinter, kan du shoppe vinterjakker, termotøj, huer, handsker og meget mere. Du kan altså købe alt til de kolde vintermåneder, så din guldklump kan holde sig varm og komfortabel hele året rundt.

Der er jævnligt gode tilbud på Wheat børnetøj, som du kan drage nytte af, hvis du slår til, mens det er muligt. De vejledende salgspriser er dog ikke så høje, at de vil vælte det gennemsnitlige budget.

spo

DEL

Leave A Reply