Biltip: Tre tips til en tryggere køreoplevelse

0

spo

Det er en kendsgerning, at der er en stor procentdel af danskerne, som ikke føler sig trygge på de danske landeveje. Det kan der være flere gode grunde til, men det er ikke desto mindre trist, at der er så mange bilister, som ikke føler sig trygge. I denne guide giver vi dig en lang række gode tips til en tryggere køreoplevelse.

1. Køb en ny og sikker bil

Det er generelt dyrt at købe en bil hos en dansk bilforhandler grundet den tårnhøje registreringsafgift og andre afgifter. Den høje registreringsafgift betyder, at mange danskere køber små og billige biler. Prisen er selvfølgelig en vigtig faktor, men hvis uheldet en dag er ude, så vil du komme til at fortryde, at du har prioriteret prisen højere end sikkerheden.

2. Tegn abonnement på autohjælp

Drømmer du om en tryggere køreoplevelse, så vil det give god mening for dig at tegne et abonnement på autohjælp. Den årlige udgift til abonnementet er givet godt ud, hvis du bliver mere tryg ved at køre bil.

Autohjælp kan komme dig til gode i forbindelse med strømsvigt, brand, trafikuheld, tyveri, dækskade, fritrækning, glasbrud og i mange andre situationer. Du tænker måske, at det aldrig sker for dig, men hvad vil du stille op, hvis du en dag punkterer midt på motorvejen? Gør dig selv en tjeneste og tegn et abonnement allerede i dag.

3. Skift din ansvarsforsikring ud med en kaskoforsikring

Det er ulovligt at køre i en bil, som ikke er forsikret, men der er ingen krav om, at du skal tegne en kaskoforsikring. Du bør alligevel overveje at skifte din ansvarsforsikring ud med en kaskoforsikring, da kaskoforsikringen sikrer optimal tryghed.

Kaskoforsikringen dækker naturligvis dit erstatningsansvar, hvis du gør skade på andre mennesker og deres biler, men den dækker også de eventuelle skader, som du og din bil bliver udsat for.

DEL

Kommentarerne er lukket.