Biltip: Sådan skifter du selv viskerblade

0

I dag videregiver vi et brugbart biltip, hvor du kan blive klogere på, hvordan du skifter viskerbladene på egen hånd. Tilmed introducerer vi dig for, hvordan du kan spare mange penge på kvalitetsviskerblade til din elskede bil.

Kilde til artiklen: http://www.refako.dk/viskerblade-reservedele

Trin-for-trin: Skift viskerblade til bilen

Man behøves ikke nødvendigvis være uddannet bilmekaniker for at skifte viskerblade på sin bil. Følger du blot vores simple trin-for-trin guide, så kan du klare opgaven på ingen tid. Det eneste du skal forholde dig til er 3 simple trin:

  1. Frigørelse – Det første du skal foretage dig er at frigøre dine gamle viskerblade. Du skal forsigtigt og koncentreret tage viskerbladet af metalarmen, som typisk er sat fast på en lille adapter. Har visketbladet sidder der i mange år, kan det være svært at afmontere. I den anledning er det vigtigt, at du bevarer tålmodigheden og ikke gør noget forhastet.
  2. Genbrug af adapter – Når du skal skifte dine viskerblade, kan du med fordel genbruge den lille adapter. Er frigørelsen udført korrekt uden at gøre skade på nogen dele, så kan man sagtens genbruge den oprindelige adapter. Således er du også sikker på, at du har en adapter, der passer til netop din bil.
  3. Nye viskerblade på plads – I trin 3 skal du sætte de nye viskerblade på plads. Der skal lyde en lille kliklyd fra adapteren, når viskerbladet er sat korrekt på. Som udgangspunkt er man ikke i tvivl om, hvorvidt monteringen af viskerblade til bilen er udført korrekt.

Der er delte meninger om, hvor tit man skal skifte viskerblade på sin bil. En god tommerfingerregel er, at man skal skifte viskeblade hver 6. eller 12. måned. Det er dog langt hen af vejen en individuel sag, som du også bør tage stilling til. Fungerer dine viskeblade ikke så godt, som de har gjort, så er det et tegn på, at de trænger til at blive skiftet.

Skal du spare penge på kvalitetsviskerblade, så kan med fordel afgive en bestilling på nettet. Der er nemlig flere online forhandlere, der forhandler billige viskerblade fra nogle af de førende producenter på markedet.

spo

DEL

Leave A Reply