Biltip: Sådan anskaffer du dig et dashcam

0

Du kender måske allerede fænomenet fra andre lande i verden, da der ofte går videoer viralt, hvor et dashcam har fanget nogle vilde scener ude fra vejene. Selvom det er lovkrav i flere lande at køre med et bilkamera, så er det ikke noget, der er slået igennem i Danmark. Man ser dog en markant større popularitet i dag kontra få år tilbage, og derfor kan man begynde at spå om hvorvidt tendensen fortsætter eller ej.

Få et billigt bakkamera med et dashcam

Der er mange danskere, der vælger at anskaffe sig et dashcam på nettet, da det er en billig måde at få et bakkamera ind i bilen. I dag er bakkameraer normalvis forbeholdt større og dyrere biler, og med det høje afgiftstryk vi i Danmark har på biler, kører langt størstedelen af danske bilejere rundt i mindre biler, hvor der ikke medfølger et bakkamera.

Disse bilkameraer kommer i en masse forskellige designs og med en masse forskelligt funktionalitet. Derudover ligger de i meget forskellige prisleje, hvilket kan gøre det svært for den almene forbruger at vurdere, hvilket der er det bedste valg for vedkommende. Vi anbefaler dog, at man starter ud med et af de billige dashcams, da man dernæst kan se, om hvorvidt det er noget, som man ønsker at investere større i.

Køb dit dashcam på nettet

Hvis du ønsker at spare så mange penge som muligt, så er det en god idé at købe sit dashcam på nettet, da man her vil finde den absolut bedste pris. Derudover har man som forbruger på nettet relativt nemt mulighed for at sammenligne priserne på bilkameraer fra forskellige forhandlere. Det kræver blot en enkelt søgning på eksempelvis Google, og så vil man hurtigt eksponeres for et hav af forskellige forhandlere, der ønsker at hente dig ind som kunde i butikken.

Du har derudover mulighed for at trykke på Shopping øverst i Google-resultaterne, hvorefter du direkte vil eksponeres for de produkter, som annoncører på Google tilbyder.

DEL

Kommentarerne er lukket.