Biltip: Gode grunde til at lease en bil

0

Sidder du med tanker om at lease en bil i stedet for at købe den, så vil du herunder kunne finde nogle af de gode grunde til, at det måske er det rette valg for dig. Leasing bliver nemlig mere og mere populært i det meste af verden, og med de mange nye former for leasing, er der uden tvivl en løsning, der er fordelagtig for dig og din husstand.

Hav dit personlige cashflow in mente

Afhængig af hvordan du ønsker at lease din fremtidige bil, så kan det have store fordele rent økonomisk sammenlignet med kontantkøb af en bil. Når du leaser, så vil du som udgangspunkt skulle lægge en mindre udbetaling for bilen og dernæst betale den månedlige ydelse. Vælger du derimod at købe bilen, skal det fulde beløb naturligvis falde tilsvarende, medmindre du vælger at optage et lån for at kunne betale bilen af. Et lån bliver dog hurtigt dyrt, og så er vi atter tilbage ved det faktum, at leasing bedre kan betale sig.

Derudover mister den nye bil værdi lige så snart, at den triller ud fra bilforhandlerens port. Med leasing har du en gylden mulighed for at vælge en bil, der allerede har fået sin første større afskrivning, selvom bilen ikke har ret mange kilometer på bagen.

Kend dine transportudgifter

Når du vælger at lease din bil, så har du i langt højere grad et overblik over dine transportudgifter. Derudover skal du ikke bekymre dig om diverse afgiftsændringer og ej heller salgsprisen på bilen, som hvis du selv ejede den og skulle ud og sælge den efter endt brug.  

Tag eksempelvis en bil af mærket Ford. Med Ford privatleasing behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt bilen kan sælges igen efter tre år, eller om der pludselig skulle ske ændringer i afgifterne, som kan gøre et større indhug i din pengepung. Ford privatleasing er endvidere en af de populære løsninger, når forbrugere ønsker at erhverve sig en bil fra et af markedets mest populære mærker.

DEL

Kommentarerne er lukket.