Biltip: Få god betaling for din skrotbil

3

Vi videregiver hermed et biltip, som er henvendt til dig, der ejer en bil, der skal kasseres. Guiden skal handle om skrotbiler og skrotpræmier, som måske er noget, der fanger din interesse. Du vil bl.a. kunne læse om, hvordan du kan få god betaling for din skrotbil. Processen er meget simpel, så du skal ikke bekymre dig for, hvorvidt det er besværet værd.

Så let kan du sælge din skrotbil

Der bliver dagligt solgt mange hundrede skrotbiler alene i det danske land. Ligger du også inde med en bil, der skal skrottes, skal du naturligvis undersøge, hvor meget en skrotbil er værd. Dan Auto ApS er en af de virksomheder, der har specialiseret sig i at opkøbe skrotbiler. På deres hjemmeside kan du læse om, hvor nemt du kan sælge din skrotbil. Det eneste du skal forholde dig til er disse simple trin:

  1. Udfyld en formular med de vigtigste oplysninger (mærke, model, nummerpladetype, årgang m.v.)
  2. Vent på at du bliver ringet op eller kontaktet pr. mail
  3. Bilen bliver afhentet på den oplyste adresse, og du slipper for at bruge tid på papirarbejde
  4. Du modtager dine penge

Er det virkelig så nemt som beskrevet ovenfor? Ja, du skal faktisk kun koncentrere dig om fire simple trin, hvis du ønsker at indkassere en god skrotpræmie. Du bestemmer mere eller mindre selv, hvordan du vil modtage betalingen. Du kan vælge mellem henholdsvis kontant betaling, bankoverførsel og MobilePay – afhængig af hvad du ønsker.

Dan Auto ApS køber din skrotbil og står tilmed for alt det praktiske arbejde. Du får afmeldt din gamle bil hos SKAT, så du ikke selv skal bruge tid og energi på det.

Kilde: Skrotpræmie og skrotpræmie bil.

Modtag en god skrotpræmie – Alle slags skrotbiler kan sælges

Der er stort set ingen grænser for, hvilke skrotbiler der kan sælges.Det er muligt at sælge personbiler, varebiler, motorcykler og mange andre former for motorkøretøjer. I den forbindelse kan du forvente at modtage en god skrotpræmie. Hvor mange penge du kan få for din skrotbil afhænger af flere forskellige faktorer. Du kan anmode om et uforpligtende tilbud, og så kan du takke ja eller nej. Du forpligter dig altså ikke til at sælge din bil, selvom du sender en forespørgsel.

Skal du sælge din skrotbil, er det vigtigt, at du medbringer den originale registreringsafgift, så du kan dokumentere, at du ejer bilen. Det er ganske risikofrit at sælge en skrotbil, hvis du handler med en pålidelig virksomhed.

image006 (1)

DEL

3 kommentarer

  1. Du kan få afhentet din skrotbil i hele Danmark. Leverer du selv skrotbilen så skal du nok forvente en højre skrotpræmie end hvis du får den hentet. Det drejer sig tit om et par hundrede kroner men så sparer du også for turen frem og tilbage og brændstof mv.

Leave A Reply