Bestyrelsestip: Sådan kommer du til at mestre bestyrelsesarbejde på højeste niveau

0

Vi kan med stolthed præsentere dig for vores første bestyrelsestip, som skal handle om, hvordan du kommer til at mestre bestyrelsesarbejde på højeste niveau. Vi vil komme ind på nogle af de muligheder, du har, hvis du drømmer om at få fingrene i en af de attraktive bestyrelsesposter.

Bestyrelsesarbejde – Uddannelser, kurser og sparring er vejen frem

Skal du kunne varetage en bestyrelsespost, og skal du kunne klare dig godt, skal du være indstillet på at investere tid og energi i det. Føler du dig ikke tilstrækkelig godt rustet, vil uddannelser, kurser og sparring være vejen frem for dig. Du har rig mulighed for at træne dig bedre, så du en dag kan komme til at sidde i den ønskede bestyrelse. Den simple, men vigtige pointe er, at du skal have opkvalificeret de vigtigste kompetencer, så du kan leve op til de forventninger, der er til bestyrelsesarbejde i dag.

Board Governance giver dig en masse muligheder for at træne dig bedre. Det kan du f.eks. gøre ved at dyrke følgende:

  • Bestyrelsesuddannelser
  • Bestyrrelseskurser
  • Personlig sparring

Har du ambitioner, og er du villig til at gøre, hvad der skal til, så vil der måske være en bestyrelsespost klar til dig. Du kan med fordel tilmelde dig en eller flere uddannelser og / eller kurser, hvis du er overbevist om, at en bestyrelsespost er noget for dig.

image006 (1)

DEL

Leave A Reply