Behandlingstip: Få massage i hjemmet

0

Ja, den er god nok; det er muligt at få massage i hjemmet.

I dag har vi fornøjelsen af at præsentere dig for et helt nyt og revolutionerende massagekoncept, som kan spare dig for meget tid og besvær. Du kan få glæde af tjenesten fra raskrask.dk, uanset om du er bosat i København, Odense, Aarhus eller en helt fjerde by. Du kan tjekke priser og se ledige tider på følgende link.

Massage i hjemmet – sådan fungerer det

www.raskrask.dk har været så flinke at gøre os opmærksom på deres nye og revolutionerende koncept, som kort og godt går ud på, at man kan få besøg af en professionel massør i hjemmet uden at skulle betale en formue.

Det foregår på følgende måde:

  1. Book en professionel massage
  2. Lad din massør komme til dig
  3. Nyd en tiltrængt massage i hjemlige omgivelser

Massage er ikke bare massage. Der findes rigtig mange forskellige behandlingsformer, bl.a. følgende:

  • Sportsmassage
  • Parmassage
  • Firmamassage
  • Wellness massage
  • Graviditetsmassage

Lige meget om du hælder mest til den ene eller anden massageform, så kan og bør du anmode om et tilbud. Det er i den anledning værd at nævne, at de oplyste priser er inkl. transport. Du betaler altså ikke ekstra for at få massøren hjem til dig. Betalingen foregår enten kontant til massøren eller via en digital betalingsløsning. Der er også mulighed for at betale på forhånd, hvis man ønsker det.

Massage ud af huset er ikke kun et tilbud for private, men også for store såvel som små virksomheder. Med andre ord kan du sagtens bestille en massør ud til din arbejdsplads, hvis du og dine medarbejdere eller kollegaer har brug for at blive forkælet lidt ekstra.

Som arbejdsgiver skal du være bekendt med, at du kan få skattemæssigt fradrag for udgifter til massage og andre sundhedsordninger for personalet. Du kan læse mere om firmamassage på deres hjemmeside. Skriv eller ring evt. til dem, hvis du har yderligere spørgsmål.

DEL

Kommentarerne er lukket.