Begravelsestip: Skån dine medarbejdere for hårde løft og træk

0

I dag deler vi på utraditionel vis et begravelsestip, som skal handle om, hvordan du kan skåne dine medarbejdere for hårde løft og træk. Tippet vil hovedsageligt være henvendt til dig, som driver en bedemandsforretning.

En elektrisk katafalk er den ideelle løsning

En katafalk er et redskab, som du skal have kendskab til, hvis du står i spidsen for en bedemandsforretning. Du har mulighed for at investere i mange forskellige redskaber, hvis du gerne vil lette arbejdet for dine trofaste medarbejdere. Du kan f.eks. overveje at købe en katafalk, da dette redskab vil komme dine medarbejdere til gode i forbindelse med transport af kister.

En katafalk – eller også kendt som en kistevogn – er et uundværligt redskab i bedemandsbranchen, så du bør også overveje, om det er et redskab, som du kan undvære. I dag er det muligt at købe en elektrisk katafalk, som kan køre på alle tænkelige underlag – alt fra græs og jord til grus og brosten.

Den moderne katafalk er udstyret med fire hjul og har en lille venderadius, som gør det muligt at dreje skarpt om hjørner, når det er nødvendigt. Det er nemt og bekvemt at styre katafalken, som dine medarbejdere med garanti vil komme til at føle sig tryg ved.

Nem håndtering af kister i forskellige bredder

Der er mange fordele ved den elektriske katafalk, som kan håndtere kister i mange forskellige bredder. Kistetransport er blevet gjort nemmere end nogensinde før takket være den omtalte katafalk, som med al sandsynlighed er kommet for at blive.

Hvis du sætter pris på dine medarbejdere, så køber du en professionel kistevogn, så dine medarbejdere ikke skal døje med unødvendige ryg- og knæsmerter. Det er meget tvivlsomt, at der findes en nemmere og mere skånsom løsning, når det drejer sig om transport af kister.

spo

DEL

Kommentarerne er lukket.