5 tips til at handle på Ebay

0

Det er en realitet, at flere og flere danske forbrugere handler på Ebay, og det kan der være flere gode grunde til. Der er nemlig mange fordele ved at handle på Ebay, hvor du kan spare mange penge på bl.a. tøj, smykker, møbler og meget mere. Vil du også have glæde af de mange fordele ved at handle på Ebay, så kan du med fordel læse vores 5 gode tips.

  1. Shop fra det europæiske site og slip for told og moms – Vil du handle på Ebay, så skal du være opmærksom på, at der finde forskellige versioner. I den anledning er det meget vigtigt, at du vælger den europæiske version. Således kan du slippe for at skulle forholde dig til told, moms og andre uønskede afgifter. Hvis du alligevel vælger at handle med en forhandler uden for EU, skal du være opmærksom på, at der kan blive pålagt told og moms. Hvis du handler for under 80 kr., skal du ikke være bekymret for hverken told eller moms.
  2. Brug din sunde fornuft – Der er som udgangspunkt intet farligt eller kompliceret ved at handle på Ebay. Langt de fleste sælgere er heldigvis loyale, så du behøves ikke bekymre dig for at blive snydt. Dog er det samtidig vigtigt, at du husker din sunde fornuft, så du ikke foretager et køb, som du kommer til at fortryde på et senere tidspunkt.
  3. Tjek sælgeren ud – Skal du undgå at blive snydt, har du selvfølgelig mulighed for at tjekke sælgeren ud. Du kan f.eks. læse bedømmelser fra tidligere kunder, som har handlet med sælgeren. Sælgere bliver bl.a. bedømt ud fra service, leveringstid og andre faktorer. Det kan dermed give dig en idé om, hvorvidt du kan stole på den pågældende sælger.
  4. Undgå kopivarer – Selvom det er trist, så foregår der masser salg af kopivarer på Ebay og tilsvarende sider. Leder du efter designervarer, skal du være på vagt og for alt i verden undgå kopivarer. Skal du undgå kopivarer, kan du bl.a. bede om at få tilsendt sælgerens egne billeder af varen, bede om en kvittering og ikke mindst bruge din sunde fornuft. Lyder tilbuddet for godt til at være sandt, så er det måske fordi, at der stikker noget under.
  5. Beregn altid den danske pris – Shopper du på Ebay, vil priserne typisk være angivet i Pund, Dollar eller Euro. I en tid med store valutasvingninger det særligt vigtigt, at du husker at beregne den reelle pris i danske kroner. I den forbindelse kan du f.eks. bruge Valutaomregneren.dk, hvor du hurtigt og nemt kan beregne, hvad prisen svarer til i danske kroner.

Føler du dig godt rustet til at handle på Ebay, så kan du foretage dit første køb allerede nu. Klik ind på siden og se de mange gode tilbud på alverdens varer.

DEL

Leave A Reply