Spiltip: Køb Nintendo Classic Mini og drøm dig tilbage

0

Nintendo Classic Mini er navnet på den nye konsol fra Nintendo, som er magen til Nintendo NES på stort set alle parametre – dog er det kun en miniudgave. Var du den heldige ejer af en Nintendo NES, så vil du blive begejstret for Nintendo Classic Mini, som giver dig mulighed for at drømme dig tilbage på din barndom. Vi giver dig en kort introduktion til den nye konsol.

Hvorfor skal jeg købe Nintendo Classic Mini?

Der er rigtigt mange gode grunde til at købe Nintendo Classic Mini, som du selvfølgelig skal kende til. På redaktionen er vi meget begejstret for konsollen, som første gang landede på butikshylderne d. 11. november 2016. Nedenfor gennemgår vi nogle af de primære grunde til at købe konsollen, som måske er årets bedste køb – i hvert fald hvis du elsker at spille på konsol:

  1. Originalt styresystem – Det er først og fremmest værd at købe den nye konsol, da den kommer med det originale styresystem. Der er altså ikke bare tale om en ligegyldig relancering. Det originale styresystem er med til at sikre en fremragende spiloplevelse, som vil få dig til at tænke tilbage på din barndom.
  2. Der medfølger 30 spil – Køber du Nintendo Classic Mini, får du automatisk en masse (3o spil) med i købet. Der er tale om nogle af de mest populære spil gennem tiden, som du nu får adgang til. Kigger du nærmere på listen over medfølgende spil, vil du sandsynligvis erfare, at du kender til langt de fleste – hvis ikke alle spil.
  3. Det er nemt at komme i gang – Du kan hurtigt komme i gang med at spille på din nyindkøbte konsol. Det er nemlig ikke nødvendigt at rode med en masse ledninger. Du skal blot bruge et HDMI-kabel, så du kan tilkoble henholdsvis fjernsyn og konsol. Når du har gjort det, vil du være klar til at spille.

Du kan læse om de mange fordele ved konsollen på følgende link: http://wiinyt.dk/nintendo-nes-classic-mini-edition/

Forudbestil nemt og hurtigt konsollen

Det er ikke helt nemt at købe konsollen, da den er udsolgt hos langt de fleste forhandlere. Du kan heldigvis glæde dig over, at den kan forudbestilles på flere webshops. Det tager kun ganske få minutter at forudbestille Nintendo Classic Mini, hvorfor det vil være dumt at lade være.

Forudbestiller du konsollen, vil du få besked fra din forhandler, når konsollen er på lager igen. Efterspørgslen er stor, så det er nødvendigt at væbne sig med tålmodighed. Du skal forvente at betale 599-899 kr. for konsollen fra Nintendo.

spo

DEL

Leave A Reply