Investeringstip: Sådan kommer du i gang med handel med guld

0

Har du nogensinde overvejet at handle med guld? Måske har du hørt, at det er blevet populært at investere i guld. Men hvordan gør man det rent praktisk? Hvor gør man det henne? Og hvordan kommer du i gang med at handle med guld? Alt dette ser vi nærmere på i denne artikel.

Hvordan handler man med guld?

Der findes flere måder at handle med guld på. Den oplagte er selvfølgelig at købe fysisk guld. Det kunne f.eks. være i form af et smykke eller en guldbarre. Det er dog ikke særlig praktisk. For det første skal du finde et sted, hvor du kan købe det fysiske guld. For det andet skal du have et sikkert sted, hvor du kan opbevare det. Og for det tredje skal du konstant bekymre dig om opbevaringen, med mindre du da vælger at betale en mindre formue for at have det liggende i en bankboks.

Et noget smartere alternativ er at undlade at købe fysisk guld, men i stedet foretage din handel med guld online. Sammenlignet med køb af fysisk guld er det både nemmere og mere bekymringsfrit.

Opret en online handelskonto

Første skridt er derfor at oprette en online handelskonto hos en online broker. Her kan du handle med forskellige råvarer online; herunder også guld. En af fordelene ved at oprette en online handelskonto er desuden, at du har mulighed for at starte med en demokonto. På demokontoen investerer du ikke for rigtige penge, men har derimod et fiktivt beløb, som du kan lave fiktive handler med. Det anbefales, at du prøver dig frem med en masse fiktive handler på din demokonto, så du lærer, hvordan både platform og selve råvarehandlen fungerer.

Skaf dig viden om handel med guld

Det er selvfølgelig ikke nok bare at have en konto, hvorfra du kan investere i guld – du bliver også nødt til at vide, hvordan du griber det an. Det tager ikke ret lang tid at lære, hvordan du placerer dine handler på trading-platformen, men det kan derimod tage mange år at blive ekspert i guldinvesteringer. Du behøver dog heldigvis ikke at være ekspert for at kunne tjene penge på handel med guld.

Når du starter, så sørg for at tilegne dig så megen viden om handel med guld som muligt. Læs nogle bøger, se nogle videoer, lyt til nogle podcasts osv. På den måde får du øjnene – og ørerne – op for, hvordan du kan tjene penge på guld, og det vil uden tvivl gavne dig, når du skal i gang med at lave dine første handler med guld for rigtige penge.

Held og lykke med handlerne!

DEL

Kommentarerne er lukket.