Gavetip: Sådan finder du den rette indflyttergave

0

At flytte er en stor ting. Uanset om man lige er flyttet hjemmefra, er førstegangskøber eller blot har købt et nyt hus. Kender du nogle, der lige er flyttet ind, måske du endda er blevet inviteret til housewarming, så er det normalt kutyme at give en indflyttergave. Det behøver ikke være noget fancy, men selve gestussen er god, og de nye indflyttere vil helt sikkert blive glade for en gave. Herunder får du nogle tips og ideer til, hvordan du finder den rette indflyttergave. Og ellers kan du besøge denne hjemmeside og få endnu mere inspiration.

Indflyttergaven til køkkenet

Når man skal give en indflyttergave, er det meget normalt at købe noget til den nye bolig. Når man lige er flyttet, er der som regel en del ting, man mangler, især for første-gangs-flytteren. Derfor vil alle praktiske ting falde i god jord.

Du kan bl.a. forære noget køkkenudstyr. Det kan være alt fra køkkenknive, til et skærebræt til en hvidløgspresser. Der skal meget udstyr til at udgøre et køkken, og derfor vil du med sikkerhed kunne finde en indflyttergave til køkkenet, som de nye beboere står og mangler.

Du kan også være lidt mere kreativ og eksempelvis give en kurv fyldt op med gode sager til køkkenet. Den kan fx indeholde krydderier, mel, sukker, olie osv. Generelt alle de ting, som udgør de basale ingredienser i et køkken, og som man ikke kan leve foruden.

Indflyttergaven til badeværelset

Det er heller ikke en tosset ide at forære noget til badeværelset. Hvad med et sjovt badeforhæng eller en brugbar bademåtte? Til ethvert badeværelse hører der også håndklæder, og man kan få håndklæder i mange forskellige prisklasser, så det behøver ikke at være en indflyttergave, som sprænger budgettet. En lækker sæbe er heller ikke at kimse ad og det er en tandbørsteholder heller ikke. Der er altså mange muligheder for at finde noget til det nye hjems badeværelse.

Indflyttergaven til manden og kvinden

Er modtageren af indflyttergaven en kvinde, så vil pynteting med garanti sprede stor glæde. Mænd kan selvfølgelig også godt sætte pris på nips til boligen, men ofte er det, det kvindelige køn, som går lidt mere op i dette. Du kan fx købe en fin vase, nogle billedrammer eller små pyntefigurer. Det et netop disse små nips, som giver hjemmet dets hygge, og så forholder de sig som regel indenfor et meget respektabelt prisleje, så alle kan være med.

Er den nye boligejer en mand, så kan du i stedet give en god flaske spiritus. Hvad med en flaske rom, cognac, whisky, eller gin? Du kan også give en kogebog til manden, som elsker at kokkerere, eller som måske skal lære at kokkererer. Hører der en altan eller have til boligen, så plejer grilludstyr også at være et stort hit hos manden, så det kan du også kigge efter.

DEL

Kommentarerne er lukket.