cookie

Medicintip: De vigtigste fordele ved at købe medicin på nettet

0

Hvis du også, som de fleste danskere, har omlagt dine købsvaner, så langt det meste af din shopping foregår online, så har du måske også allerede prøvet at købe medicin på nettet. Er det dog ikke tilfældet, så har vi herunder skrevet om de vigtigste fordele, der er ved at købe sin medicin via nettet.

Hurtig levering og ingen spildtid i kø

Du har uden tvivl været der – apoteket – efter du har fået fri fra arbejde, hvor 80 % af alle danskere i den arbejdskraftige alder også har fået fri. Du skal trække et nummer, og til din store overraskelse er der hele 17 kunder foran dig i den kø, der kun synes at se længere og længere ud, desto mere du kigger på den.

Denne oplevelse slipper du for, hvis du køber din medicin på nettet. I dag er det muligt også at købe sin receptpligtige medicin online, hvorfor du blot kan sidde i din sofa og bestille de nødvendige medikamenter hjem.

Leveringstiden er ofte 1-2 dage, så medmindre du er i akut nød, så kan det sagtens betale sig at handle sin medicin online.

Du er anonym

Det er ikke altid lige sjovt at skulle stå på apoteket og fortælle, hvilken form for medicin du er der for at afhente. Selvom ansatte i landets apoteker er yderst professionelle, så kan det alligevel være ganske grænseoverskridende. Ved at handle din medicin på nettet er du anonym, og du behøver derfor ikke have ondt i maven over at skulle stå at bede om den givne medicin.

Kosttilskud handles allerede i stor stil på nettet

Det er ikke mange år siden, at kosttilskud begyndte at se dagens lys på diverse webbutikker. Siden da har danskerne i den grad taget det til sig – at kosttilskud kan købes på nettet. De fleste danskere har i dag prøvet at købe kosttilskud online, hvorfor det er ganske sikkert, at medicin vil gennemgå samme udvikling.

Et af de nyere medikamenter, som dog ikke er muligt at handle online endnu, er det omdiskuterede cannabis olie. Cannabis olie skulle efter sigende blandt andet kunne lindre smerter, men medikamentet er ganske omdiskuteret i medierne, da der er relativt begrænset med forskning inden for området. Læs mere her om cannabis olie og dens formodede virkning.

DEL

Kommentarerne er lukket.