Industritip: Pas på dine industrimedarbejdere – investér i løfteudstyr

0

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Virksomheder, som arbejder med industri eller lager af en eller anden art, har til tider brug for udstyr, der kan løfte tunge ting. Har du eller din virksomhed ikke udstyret i orden, kan du risikere, at dine medarbejdere selv forsøger at løfte genstande, som er meget tunge. Det er hverken godt for medarbejderne eller dig som arbejdsgiver. Det kan nemlig give medarbejderen rigtig mange rygproblemer, og han eller hun bliver hurtigere slidt op. Det er netop derfor, at løfteudstyr er helt essentielt for rigtige mange industrier, så dine medarbejdere kan løfte genstande af forskellig karakter og udføre deres job, som de skal.

Fordele ved at investere i løfteudstyr

Har du en industriel virksomhed, er der således mange fordele at hente ved at investere i løfteudstyr. Du kan læse nogle af dem her:

  • Du minimerer tunge løft og slider mindre på medarbejderne.
  • Du optimerer arbejdsgangen.
  • Du sikrer optimal håndtering af materialer, når de skal flyttes.
  • Du minimerer risikoen for skader og ulykker på arbejdspladsen.

Derfor anbefales det altid, at industrier med tunge løft investerer i gode maskiner. Er du i tvivl om hvilken maskine du skal have, hvad den koster, hvordan du får den leveret og installeret eller andet, så kan du blandt andet besøge al-lift.com, der er specialister i løfteudstyr, og læse mere om, hvordan de kan skaffe dig det udstyr, du mangler.

Hvilken type løfteudstyr skal du investere i?

Der findes meget forskelligt løfteudstyr, og det kan være forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvilket løfteudstyr I har brug for. Det afhænger både af branche og af typen af materialer, som skal løftes. Herunder kan du læse lidt mere om nogle af de typer løfteudstyr, som du kan få brug for.

Løftegrej til truck

Løfteudstyr til trucks og stablere skal hjælpe virksomheden med at opnå hurtigere og nemmere ordreplukning. Samtidig skåner det medarbejderne for mange løft i hverdagen. Der findes både aftagelige og integrerede løsninger med vakuumsystem eller eltalje.

Svingkraner

Svingkraner er optimale, når der er behov for at gentage løft inden for et afgrænset område. Det kan blandt andet dreje sig om svingkraner til søljemontering, vægmontering eller gulvmontering. De kommer derudover med forskellige rækkevidder og løftekapaciteter, og du kan endda få kraner med knækarme. Hvilken kran du skal vælge afhænger derfor af de produkter du skal håndtere.

Løfteåg

Løfteåg med vakuum bruges typisk til at løfte og håndtere store plader eller ruder. De løfter således pladerne ved hjælp af en eller flere sugekopper.

Traverskraner

Traverskraner er velegnede til både de lette og de mere krævende løft. Det betyder, at du kan få en kran til stort set hvert behov alt efter din industri. En traverskran vil typisk være loftmonteret, men kan dog også stå frit. De fås desuden med mange forskellige løftekapaciteter og med både vakuumsystem eller eltalje.

Det er blot nogle af de mange muligheder, som kan være med til at gøre dine medarbejderes hverdag lidt nemmere og langt mere effektiv. Det vigtigste er dog, at du tilrettelægger behovene i lige netop din industri, så du kan finde den helt rigtig kran.

DEL

Kommentarerne er lukket.