cookie

Festtip: Sådan arrangerer man den perfekte forfest

0

En forfest er pr. definition en fest, som holdes før en større fest eller en bytur. Det er en oplagt måde at komme i stemning på, før man sætter kursen mod centrum, hvor en masse sjove oplevelser venter.

Er det blevet din tur til at holde forfest, så bør du allerede nu gå i gang med planlægningen. Det kan nemlig være ret krævende at holde forfest, hvis man er typen, som kun vil stille sig tilfreds med det bedste af det bedste.

Overvej hvem der skal inviteres

Før du planlægger alt for meget, bør du gøre dig tanker om, hvem der skal inviteres til din forfest. I den anledning skal du huske at tage højde for, hvor mange mennesker du rent faktisk har plads til i dit hjem. Der er jo ingen grund til at invitere flere, end der er plads til. Det kan i hvert fald hurtigt blive noget rod.

Dernæst bør du udarbejde en liste over, hvem du vil invitere, hvorefter du kan sende en personlig invitation til hver enkelt eller oprette en fælles begivenhed via de sociale medier. Det kan varmt anbefales at oprette en online begivenhed, hvor de inviterede kan se, hvem der ellers er blevet inviteret.

Køb ind til forfesten

Når du har fået styr på, hvem der skal inviteres til forfesten, og hvornår festen skal løbe af stablen, kan du lægge planer om, hvad der skal købes ind. Indkøbslisten kunne – for det voksne selskab – for eksempel se sådan her ud:

  • Øl
  • Ciders
  • Vodka
  • Juice, saftevand og sodavand (til at drikke rent eller blande op med)
  • Engangsglas (så sparer du opvasken)
  • Snacks (chips, popcorn, nødder m.m.)
  • Engangsdug (så din fine stofdug ikke tager skade)

Derudover kan man evt. skrive cigaretter – eller alternativt en e cigaret – på indkøbslisten.

Det bedste vil selvfølgelig være at holde sig helt fra både damp og røg, men er det ikke en realistisk mulighed, bør man vælge det sundeste alternativ. En e cigaret med tilhørende e væske er et okay alternativ til tobakscigaretter. Du kan se udvalget af e væske på nettet, hvis du vil vide, hvilke varianter du kan vælge mellem.

Bestil bord på din foretrukne natklub

Hen ad aftenen vil du og dine gæster med al sandsynlighed blive så glade, beruserede, festlige og danselystne, at I bliver enige om at tage en taxa ind til byen. For at gøre aftenen til en så stor succes som muligt kan du gøre dig selv og dine venner en stor tjeneste ved at bestille bord på din foretrukne natklub på forhånd. Man kan nemlig ikke være sikker på at finde et ledigt bord, hvis man ikke har reserveret et bord.

Har du udelukkende inviteret mænd til din forfest, kan du med god samvittighed arrangere, at I skal en tur på en lokal Gentlemen’s Club. En Gentlemen’s Club med flotte dansere, kolde drinks og et stort udvalg af champagne slår aldrig fejl. Er dit selskab netop til god musik og strip, så klik her for strip i København. Cristal Club Copenhagen hører til blandt de absolut mest eksklusive europæiske stripklubber, hvorfor klubben bestemt er et besøg værd.

DEL

Kommentarerne er lukket.