19-årig e-købmand har overtaget online handlen indenfor svømning

0

Den kun 20-årige Daniel har med sin kick-ass vilje overtaget det danske svømme marked på rekordtid.

Hvor står han i dag?
Watery står som en af de største spillere overhovedet på det danske svømme marked. Alt dette er sket på bare 2 år, hvor Watery.dk, ja man kan ikke sige stille og rolig er vokset, da det faktisk er gået lynhurtigt. Ydermere går der rygter om at Watery.dk er ved at ekspandere til udlandet, i hvert fald de andre nordiske lande.

Hårdt for konkurrenterne
Denne lynsucces watery.dk har haft, er noget konkurrenterne må have kunnet mærket. Ikke kun fordi de har taget en stor del af svømme markedet, men også fordi det er gået så hurtigt som det er gjort. Hvis jeg var en konkurrent ved jeg ikke helt hvilken følelse jeg ville stå med i kroppen. Måske man bare ville være i chok.

Hvad har Daniel gjort rigtigt?
Jeg tror nogle af grundene til at netop Daniel har fået succes er:

  1. Han kender markedet bedre end nogen anden.
    Daniel har selv været svømmer i 14 år, og også på allerhøjeste niveau i Danmark. Han kender folk i branchen og de kender ham. Og som man siger “mennesker handler med mennesker”.
  2. Kick-ass vilje.
    Daniel kæmper, noget han også altid har gjort i svømme verdenen da hans fysik er noget mindre end andre normale svømmeres.
  3. Selvom der går godt for Watery.dk i dag stiller Daniel sig ikke bare tilfreds, han vil se det blive større og det er med det mål i syne han står op hver eneste dag.
DEL

Kommentarerne er lukket.